Je to už tak. V sobotu 12. októbra sme absolvovali záverečnú túru letnej časti turistickej sezóny 2013. Pôvodne plánovanú trasu sme museli operatívne zmeniť smerom k rozhľadni na Veľkej homoli a potom cez Zochovu Chatu na NKP Červený Kameň. Ukázalo sa, že aj tento náhradný výber trasy bol dobrý. Tiež môžeme byť radi, že sme nielen zdatní turisti, ale aj hubári, keďže uslachtilé huby putovali do tašiek a muchtrávky a iné lesné potvory hltali iba objektívy fotoaparátov.

12102013647 Malé Karpaty  005 Malé Karpaty  013

Táto malokarpatská túra plná rôznych zaujímavostí a atrakcií sa podľa ohlasov účastníkov zájazdu asi každému páčila. Potešiteľné je, že záujem a chuť našich členov-nečlenov o takéto akcie graduje. Mnohí by ešte nejakú túročku uvítali, ale my v tejto chvíli zostaneme pri prísloví “V najlepšom treba…“

Máme však dobrú správu. Predbežný – skoro definitívny – plán akcíí KPT Galanta na sezónu 2014 sa dozviete, ak sa zúčastníte valného zhromaždenia dňa 28. novembra 2013 o 18,00 v dome Matice slovenskej. Pozvánku s programom uverejníme včas. Tento termín si poznačte už teraz, aby ste neprišli o tradičný „Fasazážitok“, občerstvenie a iné.

Výbor KPT